
Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Ginger Crumb and Panna Cotta
-
ginger biscuits (eg. Ginger Nut)80 g
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
caster sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
vanilla pod1
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)250 g
-
caster sugar50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
323 kcal /
1353 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
117 mg