Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Ginger Crumb and Panna Cotta
-
ginger biscuits (eg. Ginger Nut)80 g
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
caster sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
vanilla pod1
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)250 g
-
caster sugar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
117 mg
Białko
5 g
Kalorie
1353 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Berry Christmas Pavlova Wreath
3 Std. 30 Min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 Std. 30 Min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Raspberry and Apple Crumble
1 Std. 5 Min
Cauliflower Cheese
50 Min