
Urządzenia i Akcesoria
Pfeffer-Brötchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 Stück
Składniki
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen300 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Olivenöl20 g
-
Salz2 TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen und etwas mehr zum Bestreuen1 TL
-
Fleur de Sel zum Bestreuen
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
194 kcal /
811 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
471 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Das Backbuch
128 Przepisów
Niemcy
Niemcy