
Urządzenia i Akcesoria
Fladenbrot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
1 Stück
Składniki
-
Milch400 g
-
Zucker1 TL
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Dinkelmehl Type 630200 g
-
Weizenmehl Type 550400 g
-
Olivenöl15 g
-
Salz2 TL
-
Eigelb1
-
Sesam zum Bestreuen
-
Schwarzkümmel-Samen zum Bestreuen
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
2621 kcal /
10967 kJ
Białko
100 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
463 g
Błonnik
36 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
4864 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Das Backbuch
128 Przepisów
Niemcy
Niemcy