Urządzenia i Akcesoria
Sandwichtoast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 18 godz.
16 Scheiben
Składniki
Poolish
-
Wasser200 g
-
Weizenmehl Type 550200 g
-
Hefe erbsengroß (siehe Tipp)1 Stückchen
Hauptteig
-
Wasser kalt260 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstreuen und Bearbeiten500 g
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Hefe5 g
-
Zucker20 g
-
Salz2 TL
-
Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
5 g
Kalorie
789 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Weißbrot
1 godz. 50 min
Brötchen
1 godz. 40 min
Toastbrot
16 godz.
Sauerteigpulver
24 godz. 10 min
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Roggensauerteig
96 godz. 20 min
Oberländer
14 godz. 30 min
Weißbrot
15 godz.
Softes Sandwichbrot
3 godz. 30 min
Dinkel-Honig-Ringe
17 godz. 40 min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Milchbrötchen
4 godz.