Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
-
150
g de galletas maría
lub 150 g de galletas napolitanas - 80 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
Relleno
- 150 g de chocolate con leche en trozos
- 1 sobre de cuajada en polvo
- 300 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
Decoración
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 4 - 5 cerezas maduras (algunas en mitades)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1793 kJ / 429 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 33.2 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.3 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 86.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de chocolate almendrada
3óra
Pastelitos de piña y chocolate
2óra 30p
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3óra
Tarta de chocolate y avellanas
1óra 10p
Pasteles de toffee salado y chocolate
3óra
Vasitos de cheesecakes con crumble de almendras
3h 50min
Tarta de chocolate y fresas
2 Std. 15 Min
Tarta de frambuesas y chocolate
7 Std.
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40 min
Cheesecake tricolor
4 Std. 30 Min
Tarta de cuajada de chocolate
4h 15min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30 min