Urządzenia i Akcesoria
Pastel de Halloween Jack Skellington
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
12 raciones
Składniki
Bizcocho de almendra y chocolate
-
150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
100 g de mantequilla
-
4 huevos
-
130 g de azúcar
-
130 g de almendra molida
-
1 sobre de polvo de hornear
Cobertura de chocolate blanco
-
300 g de chocolate blanco para postres en trozos
-
30 g de mantequilla
Decoración
-
50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) (2 barritas)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
146.3 mg
Białko
7 g
Kalorie
1832 kJ /
437 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarta gijonesa
4 godz.
Pizza fantasmagórica
1 godz. 45 min
Halloween fingers
1 godz.
Tortitas japonesas
30 min
Fingers sangrientos
4 godz.
Tarta cerebro
1 godz. 40 min
Brownie 5 chocolates
2 godz. 35 min
Bundt cake de calabaza
1 godz. 30 min
Tarta monstruo de las galletas
2 godz. 45 min
Bizcochón de plátano y gofio
1 godz. 25 min
Brownie con nueces
1 godz. 30 min
Gofres
25 min