Urządzenia i Akcesoria
Španělská bramborová omeleta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
200 gramů cibule napůl
-
100 gramů extra panenského olivového oleje
-
400 gramů brambora loupaných, na plátky
-
500 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli
-
6 vajec
-
2 polévkové lžíce olivového oleje na smažení
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10.2 g
Kalorie
2012 kJ /
481 kcal
Tłuszcz
39.2 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kouzla z páry
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rajčatové muffiny se sýrem mozzarella
50 min
Mug cake s bílou čokoládou
20 min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 min
Dal makhani
13 godz. 20 min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 min
Sýrový chlebíček s olivami
1 godz. 25 min
Batátové lívance s chilli salsou
40 min
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1 godz. 25 min
Mac and Cheese
1 godz.
Šťavnatý vídeňský guláš
1 godz.
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45 min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 min