Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 400 gramů čerstvých hřibů, očištěných, na čtvrtky
- 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře, podle chuti
- 50 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 571 kJ / 137 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 Min
Restované proužky kuřecího masa
15 min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20 Min
Restovaná zeleninová směs
30 Min
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20 Min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 min
Restované houby (300 gramů)
25 Min
Restovaná červená paprika s cibulí
25 Min
Restovaná paprika (400 gramů)
25 Min
Restovaný pórek (200 gramů)
20 Min
Restovaná cibule (300 gramů)
20 Min
Restovaná cibule s chilli
20 Min