Urządzenia i Akcesoria
Restované hříbky s česnekem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
-
4 stroužky česneku
-
10 gramů čerstvé petržele jen lístky
-
400 gramů čerstvých hřibů očištěných, na čtvrtky
-
1 - 2 špetky mletého kajenského pepře podle chuti
-
50 gramů olivového oleje
-
½ čajové lžičky soli
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
3.3 g
Kalorie
571 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Od jara do zimy
66 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Restovaná zeleninová směs
30 min
Restované houby (300 gramů)
25 min
Restovaná paprika (400 gramů)
25 min
Restovaná cibule s chilli
20 min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20 min
Restovaná paprika (200 gramů)
20 min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 min
Restované proužky kuřecího masa
15 min
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15 min
Restovaná cibule (300 gramů)
20 min
Restovaná cibule (200 gramů)
20 min