Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 limón
- 1 naranja
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 10 g de sal gorda
- 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en 2 trozos
- 1400 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Białko
- 49.3 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 2095 mg
Alternatywne przepisy
Dados de solomillo de cerdo dorados
15 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 Std. 20 Min
Tiras de ternera y cebolleta doradas
15 Min
Dados de pavo en salsa de setas
40min
Yogur con arándanos en Varoma
13hod. 10min
Dados de solomillo de ternera dorados (al punto)
15 Min
Tiras de ternera doradas
15 Min
Pollo adobado con zanahorias glaseadas (Al vacío)
2h 50min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1h
Calabacín dorado (100 g) en mitades
15 Min
Yogur griego en Varoma
13h
Dados de pavo dorados
15 Min