Urządzenia i Akcesoria
番茄炖饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 人份
Składniki
-
洋葱 切块150 克
-
蒜头2 粒
-
200 克 罐头番茄番茄 切块200 克
-
橄榄油50 克
-
长米 (非半熟米)400 克
-
盐2 茶匙
-
水1200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4 g
Kalorie
1009 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny