Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 230 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 30 g de aceite de oliva
- 1 huevo
- 50 g de azúcar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de agua
Relleno
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en octavos
- 30 g de vino blanco
- 200 g de queso cremoso
- 150 g de queso rallado (preferiblemente mozzarella)
- 100 g de jamón curado en dados
- 1 cucharadita de hierbas aromáticas secas variadas
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 54.3 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 875.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioche rápido
1h 50 min
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min
Pionono de salmón
1h 50 min
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45min
Conoce Thermomix®
1h 30min
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Masa de pan básica
1h
Rollos de brioche salados
1h 20 min
Gratén de huevos rellenos de pollo
45min
Lasaña 3.0
1h 30min
Pastel de pollo al estilo italiano
2h
Pan de Viena con chorizo
45min