Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 230 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 30 g de aceite de oliva
- 1 huevo
- 50 g de azúcar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de agua
Relleno
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en octavos
- 30 g de vino blanco
- 200 g de queso cremoso
- 150 g de queso rallado (preferiblemente mozzarella)
- 100 g de jamón curado en dados
- 1 cucharadita de hierbas aromáticas secas variadas
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 54.3 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 875.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 min
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30 min
Pan de Viena con chorizo
45 min
Quiche esponjosa de queso
1 godz.
Bollitos para la cena
1 godz. 40 min
Costrada mixta
50 min
Bizcocho de vainilla
1 godz.
Nidos de huevo al horno
4h
Tarta trenza rellena de cerdo
40 Min
Panecillos de comino
30 min
Galletas de chocolate blanco y macadamia
45 min
Magdalenas de leche condensada
30 min