Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g căpșune, proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
lub 150 g căpșune, congelate - 20 g zahăr brun
- 20 g unt, tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
- 8 bucăți escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
- făină, pentru îmbrăcat escalopul
- 30 g oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 888 kJ / 212 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 207 mg
Alternatywne przepisy
Cotlet de porc sous-vide
2h
Pește gras sous-vide
1h 5min
Nuci în amestec cu rozmarin și mirodenii
Keine Bewertungen
Curry de miel gătit lent, cu cușcuș cu mentă și castraveți
Keine Bewertungen
Tocană de chorizo și calmar cu fasole, gătită lent
5 Std. 30 Min
Supă de pui Pho, gătită lent
5 Std. 20 Min
Caipirinha
Keine Bewertungen
Foie gras de rață
72h
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2h 20min
Margarita
5min
Midii în stil provensal
35 Min
Penne cu midii
1h 5min