Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150
g căpșune, proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
lub 150 g căpșune, congelate - 20 g zahăr brun
- 20 g unt, tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
- 8 bucăți escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
- făină, pentru îmbrăcat escalopul
- 30 g oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 888 kJ / 212 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 207 mg
Alternatywne przepisy
Ragù de carne alla bolognese
1h 15 min
Chiftele din carne de vită și feta
1 Std. 20 Min
Plăcintă cu carne de vită și bere
1 Std. 40 Min
Chiflă Brunch Scandinav
Brak ocen
Pastilla cu rață, caise și semințe de pin
50 min
Chili con carne
40 min
Tagine de miel cu caise și miere
1h 50 min
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Brak ocen
Ravioli cu ricotta și sos de vinete
1 Std. 40 Min
Cocktail caipiroska cu căpșune
10 min
Supă cu zdrențe
45min
Concentrat pastă de pui
45min