Escalop de vițel cu reducție de căpșune

Escalop de vițel cu reducție de căpșune

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 porții

Składniki

  • căpșune proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
    150 g
    150 g căpșune, congelate
  • zahăr brun
    20 g
  • unt tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
    20 g
  • escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
    8 bucăți
  • făină pentru îmbrăcat escalopul
  • oțet balsamic
    30 g
  • sare
    1 - 2 prize
  • piper negru măcinat
    1 - 2 prize

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 207 mg
Białko 27 g
Kalorie 888 kJ / 212 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...