Urządzenia i Akcesoria
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
8 porții
Składniki
-
mușchi de porc fără piele (vezi recomandare)1000 g
-
căței de usturoi3
-
ulei de măsline40 g
-
miere50 g
-
foi de dafin, uscate2
-
ienibahar boabe3
-
măghiran, uscat1 lingură
-
sare de mare1 ½ linguriță
-
piper negru măcinat¾ linguriță
-
apă1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
495.8 mg
Białko
46.5 g
Kalorie
1237.8 kJ /
294.7 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Platoul cu carne
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ochiuri la aburi
15 min
Mușchiuleț de porc cu linte și spanac
20 min
Mușchiuleț de porc cu sos de miere și whiskey
Brak ocen
Cotlete de porc sous vide, cu portocale, rozmarin și sos de Porto cu cireșe
2 godz. 50 min
Penne și legume
35 min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar și cartofi
Brak ocen
Mușchiuleț de porc cu rozmarin și piper verde
5 godz. 15 min
Pui umplut de Crăciun (Mexic)
2 godz. 10 min
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1 godz. 30 min
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1 godz. 10 min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 min
Piure de cartofi
50 min