法式傳統澄清牛肉湯

法式傳統澄清牛肉湯

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 蛋白
    1 個
  • 牛絞肉
    500 克
  • 紅蘿蔔 洗淨,去皮切塊(約3公分)
    150 克
  • 韭蔥 洗淨,切段(約3公分)
    50 克
    50 克 大蔥, ,洗淨,切段(約3公分)
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 百里香
    ½ 茶匙
  • 牛肉高湯
    1500 克
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 依個人口味調整
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 4217.4 mg
Białko 189.6 g
Kalorie 11670.8 kJ / 2787.2 kcal
Tłuszcz 198.5 g
Błonnik 19.2 g
Tłuszcz nasycony 361.3 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...