Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů cibule, na půlky
- 50 gramů másla, na kousky
- 700 gramů vepřové plece, na kostičky (2 cm)
- 250 gramů kysaného zelí, okapaného
- 250 gramů žampiónů, napůl
- 250 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
lub 1 kostka masového bujónu - 20 gramů hladké mouky
- 60 gramů rajčatového protlaku
- 200 gramů smetany
- 25 gramů koňaku
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička cukru
- 20 gramů hořčice, kremžské
- 1 polévková lžíce sušeného tymiánu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1471 kJ / 352 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1hod.
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Kuře alla cacciatora
50min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Kapustnica
1 godz. 15 min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Katův šleh
35 Min