Pesto mandorle e basilico
TM6 TM5 TM31

Pesto mandorle e basilico

4.9 (18 ocen)

Składniki

  • 80 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio
  • 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 120 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
728.2 kJ / 174 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
0.8 g
Tłuszcz
17.5 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Błonnik
0.7 g
Sód
250.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy