Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de agua
- 120 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para pincelar)
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de anís en grano
- pimentón dulce para espolvorear
- sal gorda para espolvorear
- azúcar para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 197 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poleá
15min
Tortas de Alcázar
40min
Bizcocho de turrón con salsa de chocolate blanco y turrón
3 godz. 15 min
Fritillas
35min
Bizcocho con cuscús y fruta
1h 50 phút
Pestiños andaluces
1 Std.
Bizcocho Streusel
2h
Tortas blandas de anís
1h 20 phút
Helado de crema de leche
11 godz. 30 min
Huevos escoceses con ensalada de col
50min
Café dalgona con leche condensada
10min
Roscos chiclaneros
1 Std.