Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 25.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 176.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake de yogur y chocolate
1h 30 phút
Tronco navideño de chocolate
2h 30 phút
Tarta gijonesa
4sa
Biscotti de aceitunas y tomillo
1h 30 phút
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2h
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2 Std. 45 Min
Pan camembert
2h 30 phút
Miniconchas de almendra
40min
Galletas de chocolate blanco y macadamia
45min
Pastel de yogur al ras el hanout - Marruecos
1 Std.
Crema de pistacho
10min
Cóctel dorado de piña
10min