Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 25.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 176.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Layer carrot cake
2óra 55p
Pan brioche de hamburguesa
2h 10 min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Marañuelas de Avilés
3 godz. 15 min
Pizza capresse
45 min
Minicakes de chocolate
1óra 45p
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan relleno de pollo al curry nyonya
2 Std. 15 Min
Cuernos de brioche
2óra 30p
Coca de sardinas
30min
Cocas de calabacín
2óra
Coulant de chocolate
25 Min