
Urządzenia i Akcesoria
Polsk grønnsakssalat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porsjoner
Składniki
Salat
-
gulrot skrelt og delt i biter (4 cm)300 g
-
pastinakk skrelt og delt i biter (4 cm)200 g
-
sellerirot skrelt og delt i biter (4 cm)100 g
-
potet skrelt og delt i biter (4-4.5 cm)430 g
-
vann500 g
-
egg4
-
purreløk kun hvit del, delt i skiver (1.5 cm)70 g
-
agurk delt i biter (3 cm)250 g
-
eple delt i fire og kjerne fjernet180 g
-
grønne erter, frosne (opcjonalnie) tint220 g
Dressing
-
majones (se tips)280 - 300 g
-
dijon sennep1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
havsalt1 klype
-
persille, fersk kun blader, finhakket, til pynt1 - 2 kvister
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
308 kcal /
1292 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
520.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen