Urządzenia i Akcesoria
Sos napolitan
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porții
Składniki
-
ceapă tăiată sferturi150 g
-
busuioc proaspăt doar frunzele20 g
-
căței de usturoi3
-
sare sau după gust1 linguriță
-
ulei de măsline80 g
-
piure de roșii1 lingură
-
1200 g roșii cuburi, din conservă, coapte, curățate de coajă și semințeroșii coapte, curățate de coajă și semințe1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
2 g
Kalorie
580 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sosuri
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Dovlecei murați
360 godz.
Tortilla din cartofi gătiți la aburi
45 min
Latte cu ghimbir și gheață
Brak ocen
Kutia
24 godz. 50 min
Vinete sotate (400 g)
Brak ocen
Ardei grași marinați
55 min
Penne cu midii
1 godz. 5 min
Cremă de portocale de Sevilla
15 min
Pui San Fernando
55 min
Sos alb (fără alergeni)
Brak ocen
Ragù de carne alla bolognese
1 godz. 15 min
Sos de roșii
40 min