Urządzenia i Akcesoria
Verdure miste in agrodolce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 25 godz. 40 min
4 vasetti
Składniki
-
500 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (3-4 cm)
-
500 g di peperoni gialli puliti e a pezzi (3-4 cm)
-
500 g di peperoni verdi puliti e a pezzi (3-4 cm)
-
500 g di pomodori verdi a pezzi
-
300 g di cipolle a pezzi
-
500 g di aceto bianco
-
100 g di sale
-
500 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.35 g
Kalorie
314 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natura sottovetro
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Tiliccas sarde
2 godz. 20 min
Salsa al pomodoro
40 min
Salsa della nonna
3 godz. 30 min
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Pere sciroppate
721 godz. 20 min
Gelatina di mele
2 godz. 40 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Marmellata di pomodori verdi
25 godz. 10 min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 godz. 45 min
Conserva di pomodoro con olive
1 godz. 30 min
Salsa di pomodori ciliegia
1 godz. 30 min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min