Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di peperoni verdi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di pomodori verdi a pezzi
- 300 g di cipolle a pezzi
- 500 g di aceto bianco
- 100 g di sale
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 314 kJ / 75 kcal
- Białko
- 0.35 g
- Węglowodany
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Funghetti sott'olio
721 godz.
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 Min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1h 10min
Confettura estiva
55min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Pesche sciroppate
721 Std. 20 Min
Cipolline sott'olio
361h 10 min
Zucchine piccanti
55min
Mostarda
36h 40 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40 min
Carciofini sott'olio
721 Std. 30 Min