![Verdure miste in agrodolce Verdure miste in agrodolce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11701F48-C823-4ED9-8F49-2BA2EF5EAD21/Derivates/BEEDBD81-D0CF-40B1-BD16-65FB2FF0AD21.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di peperoni verdi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di pomodori verdi a pezzi
- 300 g di cipolle a pezzi
- 500 g di aceto bianco
- 100 g di sale
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 314 kJ / 75 kcal
- Białko
- 0.35 g
- Węglowodany
- 1.9 g
- Tłuszcz
- 7.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine piccanti
55min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Pere sciroppate
721h 20min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 Std. 45 Min
Conserva di melanzane
1h 30min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Zucchine sott'olio
723h 15min