Urządzenia i Akcesoria
Verdure miste in agrodolce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 25 godz. 40 min
4 vasetti
Składniki
-
500 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (3-4 cm)
-
500 g di peperoni gialli puliti e a pezzi (3-4 cm)
-
500 g di peperoni verdi puliti e a pezzi (3-4 cm)
-
500 g di pomodori verdi a pezzi
-
300 g di cipolle a pezzi
-
500 g di aceto bianco
-
100 g di sale
-
500 g olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.35 g
Kalorie
314 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natura sottovetro
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Giardiniera sott'aceto
721 godz. 25 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 godz. 40 min
Salsa di verdure miste agrodolci
744 godz. 45 min
Zucchine piccanti
55 min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 godz. 10 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 min
Conserva di pomodoro classica
7 godz. 20 min