Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di acqua
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di zucchero
- 3 cucchiai di aceto di vino rosso
- 3 cucchiai di salsa di soia
- 2 cucchiai di sakè
- 40 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 10 g
- Kalorie
- 79.4 kJ / 19 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 91.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 godz. 35 min
Pulled Pork con panini al vapore
3h
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 godz. 35 min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2h
Shao mai di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Gyoza
1 Std.
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6h 30min
Ravioli cinesi
1 Std.