Urządzenia i Akcesoria
Lupin med favabønnesalat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
Salat
-
grønnsaksbuljong (se tips)1 ts
-
lupinflak (se tips)150 g
-
vann1500 g
-
favabønner, frosne250 g
-
asparges delt i biter (3 cm)1 bunt
-
vann, avkjølt
-
vårløk delt i tynne skiver4
-
sitron skall og saft½
-
baby spinat, fersk40 g
-
avokado kun kjøtt, delt i skiver1
-
brønnkarse blad40 g
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
Dressing
-
"extra virgin" oliven olje30 g
-
druekjerneolje50 g
-
finkornet sukker1 ts
-
malt sennepspulver (glutenfri)¼ ts
-
hvitvinseddik50 g
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
feta ost delt i biter100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
568.4 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
2175 kJ /
517.8 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
25.1 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Brak ocen
Eksotisk fruktpudding
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Bruschetta med bønnepålegg
Brak ocen
Avokadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Brak ocen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Brak ocen
Asparges-og mangosalat
Brak ocen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen