Parmesankurver med geitostmousse

Parmesankurver med geitostmousse

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 stykker

Składniki

Geitostmousse
  • geitost, myk
    350 g
  • kremfløte, 35 % fett
    150 g
  • timian, fersk kun blader
    2 kvister
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    3 kvister
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper etter smak
Parmesankurver
  • parmesanost delt i biter (3 cm)
    280 g
  • malt svart pepper
    ¼ ts
Servering
  • eple, type Granny Smith delt i tynne strimler (se tips)
    ½
  • rødbet, rå delt i terninger (5 mm)
    ½
  • valnøtter, uten skall delt i biter
    40 g
  • microgreens til pynt (valgfri)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 264.9 mg
Białko 7.6 g
Kalorie 520.7 kJ / 124 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie