Stekt ostekake med laks

Stekt ostekake med laks

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz. 35 min
8 porsjoner

Składniki

Ostekake med laks
  • sitron skall (1 x 4 cm), ingen hvit hinne
    2 biter
  • vårløk delt i biter
    4
  • dill, fersk kun blader (se tips)
    1 kvist
  • kremost
    250 g
  • rømme, alle typer
    200 g
  • ricotta ost, fersk (see Tips)
    300 g
  • egg
    3
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • varmrøkt laks skinn fjernet, i flak
    370 g
Avocadodressing
  • avokado (ca. 200 g), kun kjøtt, delt i terninger
    1
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    3 kvister
  • vårløk delt i biter
    1
  • kapers, syltet skylt og drenert
    20 g
  • sitronsaft (ca. ½ sitron)
    20 g
  • vann
    150 g
  • baby leaf salat, blandet
    60 g
  • salt til krydring
  • malt svart pepper til krydring
    2 klyper
  • agurk delt i avlange flak
    1
  • reddiker delt i fire
    4
  • sitron delt i båter, til servering
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 1160.2 mg
Białko 20.4 g
Kalorie 1574 kJ / 374.8 kcal
Tłuszcz 30.7 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 15.7 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie