Urządzenia i Akcesoria
Maisfritters med chilisyltetøy og avocadokrem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porsjoner
Składniki
Chilisyltetøy
-
rød paprika uten frø og delt i biter (ca. 3 cm)400 g
-
chiliflak, tørket3 ts
-
sukker200 g
-
cider eddik100 g
-
vann80 g
Avocadokrem
-
avokado kun innmat1
-
rømme, alle typer50 g
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper2 klyper
Maisfritters
-
flatbladet persille, fersk kun blader2 kvister
-
gressløk, fersk10 kvister
-
kikertmel70 g
-
maisstivelse30 g
-
glutenfritt bakepulver (se tips)2 ts
-
paprikakrydder½ ts
-
salt½ ts
-
malt svart pepper etter smak1 - 2 klyper
-
vann120 g
-
mais, på boks drenert (ca. 250 g etter drenering)400 g
-
feta ost delt i biter (ca. 5 mm)200 g
-
egg hviter2
-
olivenolje til steking
-
brønnkarseblader kun blader, til pynt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1199.2 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
3322.7 kJ /
791.1 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
12.4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
78.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Brak ocen
Eksotisk fruktpudding
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Bruschetta med bønnepålegg
Brak ocen
Avokadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Brak ocen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Brak ocen
Asparges-og mangosalat
Brak ocen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen