Urządzenia i Akcesoria
Veenbes & rode biet koekjes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
25 stuks
Składniki
Deeg
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
zetmeel15 g
-
zachte boter in stukken65 g
-
suiker50 g
-
melk10 g
-
zout1 snuifje
Afwerking
-
gedroogde veenbessen60 g
-
rode bietensap20 g
-
bloem10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
1 g
Kalorie
193 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix it yourself
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Groentensaus voor pasta
40 min
Yoghurt met kokosmelk
15 godz.
Hartenbroodjes
1 godz.
Brownie koekjes
1 godz. 35 min
Zwart-Wit Muffins
1 godz.
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 godz.
Paella met kidneybonen
55 min
Koekjes met chocoladedragees
1 godz.
Harde pistachekoekjes
45 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Napolitaanse cake
Brak ocen
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min