
Urządzenia i Akcesoria
Coca de ensaimada con sobrasada
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
12 raciones
Składniki
-
100 - 150 g de manteca de cerdo en trozos pequeños
-
2 huevos
-
155 - 175 g de azúcar
-
75 g de agua
-
350 g de harina de trigo
-
20 g de levadura prensada fresca
-
25 g de aceite de oliva (y algo más para la bandeja y las manos)
-
100 - 150 g de sobrasada en trozos
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
344 kcal /
1439 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
34.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Sód
146.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina de mercado
85 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania