Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de panceta curada en tiras de 5 mm
- 150 g de chorizo semicurado en dados de 5 mm
- 3 dientes de ajo en mitades
- 100 g de harina de almortas
- 1 cucharada de pimentón
- 600 g de agua caliente
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1574 kJ / 376 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 30.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1571.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías blancas a la hortelana
45min
Judías blancas con chorizo
40min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Cocido madrileño
2h 15min
Asadillo de judías verdes
40min
Asadillo manchego
4 Std. 15 Min
Judías blancas con patatas y compango
1 godz. 35 min
Magras con tomate
40min
Judías blancas con chorizo
50min
Salmorejo
10min
Migas con chorizo y uvas (HESTAN CUE)
40min
Migas con pimientos de Padrón
30min