Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de aceite de oliva
- 150 g de panceta curada en tiras de 5 mm
- 150 g de chorizo semicurado en dados de 5 mm
- 3 dientes de ajo en mitades
- 100 g de harina de almortas
- 1 cucharada de pimentón
- 600 g de agua caliente
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1574 kJ / 376 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 30.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1571.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magras con tomate
40 min
Salmorejo
10min
Judías blancas con chorizo
50min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Sopa de ajo
40 min
Carcamusas de Toledo
45 min
Patatas revolconas
40 min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 Std.
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Migas con chorizo y uvas (HESTAN CUE)
40 min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min
Migas con pimientos de Padrón
30 min