Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 tarros de judías blancas cocidas (en conserva), aprox. 1600 g aclaradas y escurridas
- 300 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 4 dientes de ajo
- 100 g de zanahoria en trozos
- 80 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de pimentón
-
1100
g de caldo de carne
lub 1100 g de caldo de verduras - 2 hojas de laurel secas
- 2 cucharaditas de sal
- 400 g de chorizo en rodajas
- 100 g de tocino fresco en trozos
- 200 g de jamón serrano en dados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1478 kJ / 353 kcal
- Białko
- 21.8 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 1270.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías blancas con costillas
45 Min
Guiso de patatas con magro
1 Std.
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 Min
Lentejas guisadas
50 Min
Lentejas estofadas
3 Std.
Judías blancas con chorizo
40 Min
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Judiones de la Granja con oreja
30 Min
Judías blancas con patatas y compango
1 godz. 35 min
Gachas manchegas con panceta y chorizo
30 Min