Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Chicken Brown Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
dried scallops rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels4
-
yellow onions cut in wedges30 g
-
shallots25 g
-
garlic cloves15 g
-
cooking oil20 g
-
water400 g
-
brown rice rinsed and soaked for 1 hour, drained200 g
-
chicken fillets cut in pieces (3 cm)200 g
-
Japanese pumpkin (Kabocha) cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)100 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil10 g
-
white pepper powder1 pinch
-
salt½ tsp
-
dried shrimp (opcjonalnie) toasted, to garnish50 g
-
fried garlic (opcjonalnie) to garnish1 tsp
-
spring onion (opcjonalnie) chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
309 mg
Białko
18 g
Kalorie
1429 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Soup
25 min
Sesame Crème
10 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Braised pork belly
55 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Yam Rice
45 min
Tomato-egg soup
20 min