Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Chicken Brown Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
dried scallops rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels4
-
yellow onions cut in wedges30 g
-
shallots25 g
-
garlic cloves15 g
-
cooking oil20 g
-
water400 g
-
brown rice rinsed and soaked for 1 hour, drained200 g
-
chicken fillets cut in pieces (3 cm)200 g
-
Japanese pumpkin (Kabocha) cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)100 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil10 g
-
white pepper powder1 pinch
-
salt½ tsp
-
dried shrimp (opcjonalnie) toasted, to garnish50 g
-
fried garlic (opcjonalnie) to garnish1 tsp
-
spring onion (opcjonalnie) chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
309 mg
Białko
18 g
Kalorie
1429 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Tomato-egg soup
20 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min