Urządzenia i Akcesoria
Maurische Tasse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Gläser
Składniki
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Zucker1 geh. TL
-
frische Heidelbeeren gewaschen180 g
-
Eiswürfel5
-
Zitronensaft frisch gepresst1 TL
-
Tonic Water gekühlt500 g
-
Kirschsirup2 EL
Fertigstellung
-
Kirschsirup4 EL
-
Amarenakirschen, in Sirup4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Gläser
Białko
2 g
Kalorie
1117 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Shake it!
61 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Mediterranes Rosmarinbrot
1 godz. 55 min
Fruchtlikör
10 min
Mango Jellys
12 godz. 20 min
Erdbeer-Colada
10 min
Drachenblut
20 min
Solero Cocktail
10 min
Kirschennektar
2 godz.
Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce
45 min
Prohibition Punsch
5 min
Red Onion Whisky Marmelade
50 min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40 min
Gefüllter Pizzabällchen-Käsekranz
2 godz. 30 min