Kalbspariser

Kalbspariser

3.9 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
1 Stück

Składniki

Vorbereitung (am Vortag)
  • Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck)
    200 g
  • Kalbsfaschiertes
    300 g
Zubereitung
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    180 - 280 g
  • Wasser kalt
    1070 g
  • Gewürz Compound für Kalbspariser (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser warm
    1000 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 5067 mg
Białko 134 g
Kalorie 6633 kJ / 1584 kcal
Tłuszcz 115 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 30 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...