Urządzenia i Akcesoria
Kalbspariser
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
1 Stück
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Speck, roh, unbehandelt (grüner Speck)200 g
-
Kalbsfaschiertes300 g
Zubereitung
-
Crushed Ice (siehe Tipp)180 - 280 g
-
Wasser kalt1070 g
-
Gewürz Compound für Kalbspariser (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser warm1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
5067 mg
Białko
134 g
Kalorie
6633 kJ /
1584 kcal
Tłuszcz
115 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Kruspriges Brot
3 godz.
Süßes Gewürz-Popcorn
30 min
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1 godz. 30 min
Eierwurst
14 godz. 30 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Kürbiscocktail
4 godz. 50 min
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Portugiesische Crème brûlée
25 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Meeresfrüchte-Suppe
1 godz.
Orient-Fladenbrote
1 godz.
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min