
Urządzenia i Akcesoria
Pizza Margherita
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 Portionen
Składniki
Pizzateig
-
Wasser lauwarm220 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe (½ Würfel), zerkrümelt20 g
-
Brotmehl400 g
-
natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten30 g
-
Salz1 TL
Belag für Margherita
-
Mozzarella in Stücken200 g
-
Tomaten, gewürfelt, aus der Dose250 g
-
Salz2 - 3 Prisen
-
natives Olivenöl1 EL
-
Basilikumblätter, frisch in Stücke gerupft10 - 15
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
607 kcal /
2544 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
78 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks