Urządzenia i Akcesoria
Tuna dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
520 g
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to taste
-
halved walnuts30 g
-
spring onion/shallot trimmed, cut into pieces1
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mayonnaise60 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
canned tuna drained180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 520 g
Sód
1871.6 mg
Białko
54.5 g
Kalorie
6859.9 kJ /
1639.6 kcal
Tłuszcz
154.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
56.9 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3 Std. 10 Min
Polenta
25 Min
Green fig and lime marmalade
1 Std. 10 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Tiropita (Greek cheese pie)
1 Std. 10 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Almond tuiles
30 Min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 Min
Creamy sun-dried tomato dip
5 Min
Brutti ma buoni
4 Std. 40 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min