Urządzenia i Akcesoria
Fluffy ricotta pancakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
12 portions
Składniki
-
ricotta (see Tips)440 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk180 g
-
eggs separated4
-
plain flour180 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
unsalted butter melted for greasing and extra for frying
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portions
Sód
1390.3 mg
Białko
109.9 g
Kalorie
8161.4 kJ /
1950.6 kcal
Tłuszcz
84.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
45.2 g
Węglowodany
182 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Gluten free chocolate cake with nuts
1 godz. 10 min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Waffles
25 min
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Berry and polenta porridge
20 min
Dubai pistachio chocolate balls
Brak ocen
Sugar-free layered lamingtons
55 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
Tuna sushi rolls
1 godz. 25 min