Sparanghel sous-vide

Sparanghel sous-vide

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 porții

Składniki

  • sparanghel (Ø 1,5 cm, 14 cm lungime)
    500 g
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1500 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 10 mg
Białko 5 g
Kalorie 215 kJ / 51 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...