Piept de rață sous-vide

Piept de rață sous-vide

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
2 porții

Składniki

  • piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
    4 bucăți
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1200 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 110 mg
Białko 49 g
Kalorie 2613 kJ / 624 kcal
Tłuszcz 46 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...