Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 fileuri de pește, cu sau fără piele, gras (ex. somon) (150 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1450 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
Alternatywne przepisy
Mușchiuleț de porc cu rozmarin și piper verde
5h 15 min
Crème brûlée cu șampanie
2 Std. 25 Min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35 min
Midii cu sos thailandez cu curry verde
Brak ocen
Banana Split
Brak ocen
Chifteluțe de pește cu sos de iaurt
1h 50 min
Salată de varză cu dressing de morcovi și ghimbir
Brak ocen
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Sparanghel sous-vide
Brak ocen
Cotlet de porc sous-vide
2h
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40 min