Pește gras sous-vide

Pește gras sous-vide

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porții

Składniki

  • fileuri de pește, cu sau fără piele gras (ex. somon) (150 g fiecare, 3 cm grosime)
    4
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1450 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 90 mg
Białko 30 g
Kalorie 1268 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...