Antricot de vită sous-vide

Antricot de vită sous-vide

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 porție

Składniki

  • antricoate de vită, fără os (aprox. 450 g fiecare, 3-4 cm grosime, max. 14 cm lungime)
    2
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1300 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C
  • unt
    1 lingură

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 90 mg
Białko 48 g
Kalorie 1259 kJ / 300 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...