Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 antricoate de vită, fără os (aprox. 450 g fiecare, 3-4 cm grosime, max. 14 cm lungime)
- 1300 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1259 kJ / 300 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
Alternatywne przepisy
Șalău cu spanac, linguine și Beurre blanc
35 min
Piept de pui sous-vide
Keine Bewertungen
Nuci în amestec cu rozmarin și mirodenii
Keine Bewertungen
Scoici Saint Jacques cu gem de chilli
Keine Bewertungen
Salată cu piept de rață și vinegretă balsamică de afine
1u. 35min
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Keine Bewertungen
Piept de vită sous-vide
Keine Bewertungen
Piept de rață sous-vide
Keine Bewertungen
Medalioane de vițel sous-vide
Keine Bewertungen
Vită picantă gătită lent
8 godz. 10 min
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1 godz. 10 min
Tartar de vită
10 Min