Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 antricoate de vită, fără os (aprox. 450 g fiecare, 3-4 cm grosime, max. 14 cm lungime)
- 1300 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1259 kJ / 300 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
Alternatywne przepisy
Bulgogi (Vită marinată prăjită în tigaie)
1j 20 menit
Salată cu piept de rață și vinegretă balsamică de afine
1h 35 min
Burger de vită cu umplutură de brânză
40 menit
Friptură sous-vide cu sos cremos de lămâie
1j 30 menit
Coulibiac (plăcintă cu somon și ciuperci)
2h 15 min
Iaurt cu vanilie
13 Std.
Sos Bordelaise
55 min
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Medalioane de vițel sous-vide
Brak ocen
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1h 5min
Orez alb, cu bobul lung, fiert
35 Min
Sos Beurre Blanc
20 Min