Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 96 godz.
5 portions
Składniki
-
head white cabbage (approx. 21 oz)1
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
juniper berries1 tsp
-
whole cloves5
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.3 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
125.4 kJ /
30 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut
168 godz. 35 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Granola
55 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Ghee
2 godz. 10 min
Cottage cheese
4 godz. 30 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Cucumber Yogurt Dressing
5 min
7 Seed Crackers
1 godz. 40 min
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min