Urządzenia i Akcesoria
Dr. Pop BBQ Sauce
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
15 portion
Składniki
-
onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
butter, unsalted30 g
-
soda e.g. Dr. Pepper®650 g
-
dark brown sugar60 g
-
molasses, any kind45 g
-
tomato purée (concentrate)340 g
-
cider vinegar60 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
mustard30 g
-
cumin, ground½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ancho chilli powder1 tbsp
-
honey60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
328.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
338 kJ /
80.8 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Summer BBQ
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Brak ocen
Hot Chocolate
10 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Vegan Orange Crescent Rolls
Brak ocen
Cheat's Sriracha Sauce
168 godz. 30 min
Egusi Stew
1 godz. 30 min
Pollock in Champagne Sauce
Brak ocen
Boerewors
40 min
Cranberry and rosemary chutney
45 min
Barbecued pork ribs
28 godz. 10 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min