Urządzenia i Akcesoria
Fruit and Nut Bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
16 slices
Składniki
-
2 oz rapadura sugar, optionaljaggery sugar optional2 oz
-
18 ½ oz green tea, dividedwater divided18 ½ oz
-
active dry yeast (1 packet)2 ¼ tsp
-
whole wheat flour10 oz
-
spelt flour5 ½ oz
-
rye flour dark6 oz
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
whole pecans3 oz
-
candied orange peel3 oz
-
7 oz dried cranberriesraisins7 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
152.6 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1008.2 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
45.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Granola
55 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Steamed Pineapple Coconut Cake
1 godz. 45 min
Mushroom and Chocolate Muffins
1 godz.
Beet Vinaigrette
15 min
Greek Yogurt
11 godz. 40 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 min
Hamantaschen
1 godz. 55 min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20 min
Banana Walnut Muffins
35 min
Berry Granola
45 min
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min