Gnocchi

Gnocchi

3.8 173 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions

Składniki

  • plain flour or baker's flour
    180 g
  • water
    600 g
  • potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)
    500 g
  • semolina
    2 tbsp
  • egg
    1
  • salt to taste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 140.5 kcal / 590 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 26.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 432.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...