Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
plain flour or baker's flour180 g
-
water600 g
-
potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)500 g
-
semolina2 tbsp
-
egg1
-
salt to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
432.9 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
590 kJ /
140.5 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Hollandaise sauce
15 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Polenta
25 min
Béchamel sauce
20 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Milanese risotto
25 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min
Gluten free pasta
50 min
Classic mushroom risotto
30 min