Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
plain flour or baker's flour180 g
-
water600 g
-
potatoes (e.g. Ruby Lou, Royal Blue, Coliban) peeled, cut into slices (2-3 cm)500 g
-
semolina2 tbsp
-
egg1
-
salt to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
432.9 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
590 kJ /
140.5 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia
2 godz. 5 min
Baguette
3 godz. 45 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Falafel
25 godz. 30 min
Potato cakes
45 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Milanese risotto
25 min
Damper with golden syrup butter
40 min
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.
Basic bread
1 godz. 35 min
Classic mushroom risotto
30 min