Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Genoise de almendras
- 4 huevos
- 120 g de azúcar refinada
- 25 g de mantequilla sin sal
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de harina de almendras
Mousseline
- 1 vaina de vainilla
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevos chicos
- 100 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 100 g de fresas, y un poco más para decorar
- 50 g de frambuesas, y un poco más para decorar
- merenguitos, para decorar
- fruta, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1874.5 kJ / 446.3 kcal
- Białko
- 6.4 g
- Węglowodany
- 46.1 g
- Tłuszcz
- 26.7 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roles de chocolate
2 Std. 30 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Pastel arcoiris
2 Std.
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Donas de chocolate
50 Min
Brownies rápidos de tres chocolates
40min
Volcán de chocolate
20min
Pastel de chocolate con profiteroles
4 Std. 30 Min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Soletas
50 Min
Pastel de chocolate sin gluten
40min
Roles de canela con glaseado
2 Std. 30 Min