Urządzenia i Akcesoria
Pivní chléb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 plátků
Składniki
Příprava
-
1 kostka droždí (42 gramů)
-
10 gramů vody
-
400 gramů polohrubé mouky
-
150 gramů hladké mouky
-
300 gramů piva pokojové teploty
-
2 čajové lžičky soli
-
celého kmínu na posypání
-
hrubá sůl na posypání
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 plátek
Białko
4.7 g
Kalorie
703 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pečte s námi
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 godz.
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1 godz. 45 min
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2 godz. 40 min
Jogurtové bulky se sezamem
1 godz. 30 min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16 godz. 40 min
Chléb
1 godz. 40 min
Žitný vícezrnný chléb
1 godz. 15 min
Žitný chléb
3 godz. 50 min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2 godz. 10 min
Domácí rohlíky
2 godz. 35 min
Podmáslový chléb
4 godz. 35 min
Loupáky
3 godz. 25 min