Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kusy kuřecích prsou
- 4 špetky soli
- 100 gramů kuřecí šunky na plátky
Směs
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce oleje
- 60 gramů žluté papriky
- 60 gramů rajčat
- 30 gramů konzervovaného zeleného hrášku
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 3 vejce
- 2 kusy kuřecích párků (4 nožičky)
- 1000 gramů vody
- 650 gramů brambor, na čtvrtky
- 100 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2994 kJ / 715 kcal
- Białko
- 53.2 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 39.3 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůtí špízy s rýží a zeleninovou omáčkou
2 Std. 45 Min
Kuře na paprice s těstovinami
45 min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1 godz.
Drůbeží guláš s knedlíkem
40 min
Vepřenky
25min
Vepřové závitky s rýží
55 min
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1 godz.
Ražničí s bramborami
1h 5min
Sekaná s bramborami
1 godz.
Knedlíčky se salámovou náplní
50 min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 godz.
Vepřové maso s houbami na víně
1h 50min