Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Piškotový korpus:
- 5 vajec, zvlášť žloutky a bílky
- 180 gramů cukru
- 180 gramů polohrubé mouky
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva, (12 gramů)
Náplň:
- 450 gramů jahod, čerstvých, na kousky
- 500 gramů mléka
- 100 gramů cukru
- 3 kusy vanilkového pudingového prášku
- 50 gramů másla, na kousky
- 250 gramů polotučného tvarohu
- 150 gramů zakysané smetany
- 500 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- 2 balíčky želatinového ztužovače, do šlehačky
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1223 kJ / 292 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 33.5 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Řezy Mráček
2 godz. 10 min
Tříbarevný koláč
2 godz.
Ořechové řezy (Haselsskuchen)
1 godz. 15 min
Královské banánové kostky
1 godz. 30 min
Čokoládový koláč s ořechy
1 godz. 30 min
Velikonoční hnízda z odpalovaného těsta
1 godz. 15 min
Čokoládový chlebíček
1 godz. 20 min
Mandarinkové řezy
3h 10min
Letní ovocný dort
12 Std. 35 Min
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1 godz. 20 min
Koláč s pudingem a meruňkami
1 godz. 15 min
Pudingové řezy se skořicí
1 Std. 50 Min