Urządzenia i Akcesoria
Dochucovací pasta ze zbytků zeleniny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
100 gramů
Składniki
-
700 gramů směsi zeleniny (slupek a okrojků), na kousky (viz Tip)
-
1 stroužek česneku
-
40 gramů hrubé soli
-
50 - 100 gramů vody (viz Tip)
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře
-
30 gramů olivového oleje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramů
Sód
17005.4 mg
Białko
18.4 g
Kalorie
2565.6 kJ /
613.2 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
21.1 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
66.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZERO WASTE
8 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Domácí sezamové tyčinky
1 godz. 35 min
Celozrnný chléb
3 godz.
Drůbeží vývar
1 godz.
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 godz.
Bagety
35 min
Zhnědlá šalotka (250 gramů)
Brak ocen
Rajčatový kečup
40 min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1 godz. 5 min
Pampeliškový med
3 godz. 20 min
Fialkový sirup
2 godz. 30 min
Toustový chléb se špenátovým pestem
1 godz. 55 min
Kváskový chléb
16 godz. 30 min