Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons

Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons

4.6 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
570 g

Składniki

  • Vollmilchschokolade in Stücken
    340 g
  • Maracujafruchtsaft
    150 g
  • Feinkristallzucker
    25 g
  • Butter in Stücken
    60 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 570 g

Sód 238 mg
Białko 35 g
Kalorie 10419 kJ / 2488 kcal
Tłuszcz 158 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 95 g
Węglowodany 230 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...